Παλαιά Διαθήκη Καινή Διαθήκη
ΓΕΝΕΣΙΣ
ΕΞΟΔΟΣ
ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ
ΑΡΙΘΜΟΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ
ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ
ΚΡΙΤΑΙ
ΡΟΥΘ
ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Α΄
ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ B΄
ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Γ΄
ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Δ΄
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ Α΄
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ Β΄
ΕΣΔΡΑΣ Α΄
ΕΣΔΡΑΣ Β΄
ΝΕΕΜΙΑΣ
ΤΩΒΙΤ
ΙΟΥΔΙΘ
ΕΣΘΗΡ
ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ Α΄
ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ Β΄
ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ Γ΄
ΨΑΛΜΟΙ
ΙΩΒ
ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΣ
ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ
ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ
ΩΣΗΕ
ΑΜΩΣ
ΜΙΧΑΙΑΣ
ΙΩΗΛ
ΟΒΔΙΟΥ
ΙΩΝΑΣ
ΝΑΟΥΜ
ΑΒΒΑΚΟΥΜ
ΣΟΦΟΝΙΑΣ
ΑΓΓΑΙΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΜΑΛΑΧΙΑΣ
ΗΣΑΪΑΣ
ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΒΑΡΟΥΧ
ΘΡΗΝΟΙ ΙΕΡΕΜΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΕΜΙΟΥ
ΙΕΖΕΚΙΗΛ
ΔΑΝΙΗΛ - ΒΗΛ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ
ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ Δ΄
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ
ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ
ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α΄
ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄
ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ
ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ
ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ
ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΣΣΑΕΙΣ
ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α΄
ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β΄
ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Α΄
ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Β΄
ΠΡΟΣ ΤΙΤΟΝ
ΠΡΟΣ ΦΙΛΗΜΟΝΑ
ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΑΚΩΒΟΥ
Α΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ
Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ
Α΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
Γ΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΟΥΔΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Ψηφοφορια 1
Ποιὰ βασική παρηγοριὰ νοιώθετε στὶς δυσκολίες σας
Τὰ μέχρι τώρα βιώματά σας καὶ ἡ ὅλη σχέση μὲ τὸν Κύριο
Ἡ ἀγάπη τοῦ Κυρίου ποὺ ἔχετε νοιώσει μέχρι τώρα
Ἡ δύναμη τοῦ Κυρίου σὲ συνδυασμό μὲ τὴν δική σας ἀθωότητα
Ἡ ταύτιση μὲ τὸν Κύριο στὴν ὑποδοχή τοῦ μίσους τοῦ κόσμου
Ἡ Ἀνάστασή Του ὡς βεβαιότητα συναντήσεως μαζί Του
Ψηφοφορια 2
Ποιὸ βίωμα εἶναι πιὸ οἰκεῖο γιὰ σᾶς;
Μετέχουμε σὲ ὅλη τὴ ζωὴ τοῦ Κυρίου μὲ τὴν τέλεση τῆς Θείας Εὐχαριστίας
Ἡ νηστεία βοηθᾶ νὰ ξεκολλήσει τὸ μυαλό μας ἀπὸ τὰ γήινα πράγματα
Στὸ μυστήριο τῆς Ἐξομολογήσεως καθαρίζουμε τὴν ψυχή μας
Ὁ χριστιανὸς πρέπει νὰ γεμίσει τὸν χρόνο του μὲ προσευχὴ
Βολέψτε τον κάπου


Τοῦ Στέφανου ΚασιμάτηἜχω ἀσχοληθεῖ στὸ παρελθὸν μὲ τὴν περίπτωση τῶν περίπου τριακοσίων ὑπεραρίθμων ὑπαλλήλων, ποὺ διορίστηκαν τοὺς τελευταίους τρεῖς μῆνες πρὸ τῶν ἐκλογῶν τοῦ 2009 στὴν «Ἀττικὸ Μετρό». Κατὰ μία ὅλως ἀξιοπερίεργη σύμπτωση, τὸ 80% τῶν διορισθέντων κατάγονταν ἀπὸ τὴ Ροδόπη καὶ τὴ Λάρισα –ἀπὸ τὶς δύο περιοχές, δηλαδή, ὅπου, κατὰ μία δεύτερη καί, πράγματι, σατανικὴ σύμπτωση εἶχαν ἐκλεγεῖ, ἀντιστοίχως, ὁ τότε ὑπουργὸς Μεταφορῶν, Εὐριπίδης Στυλιανίδης καὶ ὁ τότε ὑπουργὸς ΠΕΧΩΔΕ, Γιῶργος Σουφλιᾶς. Τέλος, εἶναι ἐπίσης γνωστὸ ὅτι οἱ συγκεκριμένοι ὑπεράριθμοι ἀπελύθησαν καὶ προσέφυγαν στὴ Δικαιοσύνη. Τὸ καινούργιο –ποὺ νομίζω θὰ τὸ ἐκτιμήσετε δεόντως– εἶναι ἕνα στοιχεῖο τῆς δικογραφίας, τὸ ὁποῖο δημοσιοποιήθηκε προσφάτως, καθὼς τοῦτες τὶς ἡμέρες ἡ ὑπόθεση ἐκδικάζεται. Πρόκειται γιὰ τὸ βιογραφικὸ ἑνὸς ὑποψηφίου γιὰ πρόσληψη, ἐπάνω στὸ ὁποῖο, κάποιος ἀπὸ τὸ γραφεῖο τοῦ Γ. Σουφλιᾶ ἔχει γράψει ἰδιοχείρως: «Δὲν κάνει γιὰ τίποτε. Βολέψτε τον κάπου».

Τὸ περισσότερο ἐνδιαφέρον στὴν ὑπόθεση αὐτὴ –καθὼς δείχνει τὴ μεταστροφὴ τῆς κοινῆς γνώμης ὡς πρὸς τὶς ΔΕΚΟ– εἶναι ἡ στάση τοῦ ἀκροατηρίου: τοῦ ἑτερόκλητου πλήθους τῶν ἀνθρώπων, οἱ ὁποῖοι, ὅσο περιμένουν νὰ ἔλθει ἡ σειρὰ τῆς δικῆς τους ὑπόθεσης, παρακολουθοῦν τὴν ἐκδίκαση τῶν ἄλλων. Τὴν περασμένη Τετάρτη, ὅταν οἱ ἐνάγοντες ἐκδήλωσαν μὲ φωνὲς διαμαρτυρίας τὴν ἀντίδρασή τους κατὰ τῶν ἐπιχειρημάτων τοῦ δικηγόρου ποὺ ἐκπροσωποῦσε τὸ κράτος, τὸ ἀκροατήριο, ποὺ σὲ ἀνάλογες περιστάσεις παλαιότερα ἔμενε ἀμέτοχο, ξεσηκώθηκε ἐναντίον τους. «Μὲ κάτι τέτοια φθάσαμε ἐδῶ ποὺ βρισκόμαστε σήμερα», ἦταν ἡ φράση ποὺ συμπυκνώνει τὸ πνεῦμα τῆς ἀγανάκτησής τους...


Πηγή: Καθημερινή 27-5-2011 
Τα σχόλιά σας
Πολύ Ωραίο Κείμενο Αξίζει Όντως για Διάλογο αυτό το Θέμα.

Μελίνα., 10 Ιουνίου 2011
Αξίζει Όντως για Προβληματισμό αυτό το Θέμα. Είναι Ένα Θέμα από Ανέκαθεν Επίκαιρο και Διαχρονικό.

Κύρα Αλεξίου., 10 Ιουνίου 2011
Για όσους που αναρωτιούνται που ήταν τόσο καιρό οι αγανακτισμένοι καλλιεργώντας αισθήματα κατωτερότητας ,ματαιότητας και ένοχικά σύνδρομα,απαντώ εκεί που ήταν και οι Έλληνες του '21 και του '40 πριν ξεσηκωθούν.Ποτέ δεν είναι άργά για ξεσηκώμο.Δεν μου αρέσει η λέξη αγανάκτιση αλλά την προτιμώ απο τη λέξη απόγνωση.Εύχομαι οι Αγανακτισμένοι να γίνουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.Να μη μείνουν μόνο στα φάσκελα και στα συνθήματα.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Ο κόσμος είναι στους δρόμους και δεν είναι ΑΤΟΜΑ είναι ΠΡΟΣΩΠΑ που τείνουν να γίνουν ένα ΣΩΜΑ συμπαγές για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί.Επιτέλους να δούμε λίγη αντίδραση στη δραση,λίγο παλμό,λίγο νεύρο να ξεφύγουμε απο τις άνευρες πορείες.Ο κόμπος φαίνεται φτάνει στο χτένι γιγά σιγά.Δηλαδή για να ξυπνήσουμε πρέπει αν έρθουν να μας κάψουν το σαλόνι ή τον ναό μας;Χαίρομαι τους γονείς που παίρνουν "τα παιδάκια τους στον ώμο για να τους δείχνουν τον δρόμο" και δίνουν το παρόν.Τι περισσότερο δηλαδή να φοβηθούν απο αυτό που μας συμβαίνει τώρα; Μόνο οι τελείως βολεμένοι έχουν μείνει στον καναπέ τους και εγώ που είμαι μακριά,αναβλητική αλλά και προς το παρόν εργαζόμενη. Που θα πάει όμως θα απολυθώ και εγώ.

ΠαναΓιώτα Βούλγαρη, 9 Ιουνίου 2011
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ . ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΚΟΥΚΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ. ΑΜΗΝ.

ΓΙΩΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, 8 Ιουνίου 2011
Αγαπητε κ. Κασιματη επικαληστε τα σημειωματα πανω στα βιογραφικα για απλους πολιτες που βαθμολογουνται απο ενα συστημα ανθρωπων ,οι οποιοι τοσα χρονια ασκουν την οποια δουλεια τους εχουμε αναθεσει με μεγαλη υποτιμηση για τον λαο. Μιλαμε για "ανθρωπους" που η μονη επαφη με την καθημερινοτητα μας ειναι ...νουμερα,νουμερα,νουμερα και λιγα νουμερα. Αγαπητε κυριε ,υστερα απο την τροπη που πηραν τα πραγματα ,ποσοι απο αυτους τους "υψηλα "ησταμενους θα ηταν αξιοι για μια θεση στην πορτα της πολυκατοικιας σας.Ποιον θα εμπιστευοσασταν για να πληρωσετε τα κοινοχριστα ή να σας φερει μισο κιλο ψωμι,χωρις να τα "παιξει "στο χρηματιστηριο,τα σπρεντς, τα υποβρυχια? Αληθεια τι θα γραφατε εσεις στο memo για λογου τους? Μηπως "Ακρως ακαταλληλοι και επικινδινοι"? Μηπως ομως αυτη η αρρωστεια εχει περασει και σε αξιοτιμους αρθρογραφους ,με στοχο να διαμελησουν τον κοσμο και να δημιουργηθει μια "εμφυλια" διενεξη μεταξυ δημοσιων και ιδιωτικων? Μηπως αραγε θα επρεπε να αναφερουμε και τα "κολπα "του σπουδαιου ιδιωτικου τομεα? Ποσα ξερετε κυριε Κασιματη και γιατι η ερευνα δεν αναφερει και αυτα. Ειστε βλεπω πολυ ευαισθητος ,αλλα πολυ φοβαμαι πως κατι λειπει στην ερευνα. Ξερω φοριεται πολυ το μαζι τα φαγαμε. Ομως δεν νομιζω οτι εκει βρισκεται το προβλημα.Το ξερετε αλλωστε και εσεις. Ο ραδιοφονικος σταθμος που δουλευετε πριν λιγες μερες αποκαλυψε (μαλλον τους ξεφυγε) οτι στον πρωτο χρονο του μνημονιου ενας πρωτος στοχος για να φαμε αμασητο το φαρμακι που με αγωνια θελετε να πιουμε ,ηταν η ενοχοποιηση των πολιτων.Αρα? Ρωτηστε τον κυριο Παπαδημητριου,αν δεν το εχετε κανει ηδη. Ισχυει κατι τετοιο?Οχι δεν τα φαγαμε μαζι.! Υ.γ λυπαμαι για την ορθογραφια μου .Ζηταω την κατανοηση σας.

??--, 7 Ιουνίου 2011
Δυστυχώς όπου λείπει ο Θεός κοιτάει ο άνθρωπος να τον αναπληρώσει με τις δικές του δυνάμεις όπως-όπως. Η εσωτερική ανασφάλεια, οι φοβίες και η ροπή του ανθρώπου, που είναι σε πνευματική πτώση, προς τα εύκολα... συνεπάγονται τέτοιες νευρικές και αποσπασματικές λύσεις για την θλιβερή του ζωή. Μία ζωή χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα, δημιουργικότητα και φαντασία. Μία ζωή αυτοσχέδια, χωρίς κυβερνήτη! Όπου τα νερά λιμνάζουν και η βάρκα οδηγείται σε ξέρα... Ο Θεός όμως και πάλι φροντίζει να μας ξυπνήσει, μέσα απο την τρικυμία, τις δοκιμασίες δηλαδή προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια. Θα επιτρέψουμε να ανοίξουν;

Χαρά Σφυρή, 6 Ιουνίου 2011
Χριστός Ανέστη. Επανήλθα ήθελα να προσθέσω ότι το το Θέμα αυτό μιλάει Συγκεκριμένα για το Θέμα του Ρουσφετιού ποα Ανέκαθεν Υπήρχε. Όντως σε Προηγούμενο Σχόλιό μου Μίλησα Γενικά όχι Συγκεκριμένα για το Συγκεκριμένο Θέμα Πάντος αυτό κατά την Γνώμη μου δείχνει Έλλειψη Παιδείας και είναι να Λυπάσαι για Κάποιους Τέτοιους Ανθρώπους θα το πώ Λαικά που Φιλάνε Κατουρημένες Ποδιές για να Βολέψουνε το Παιδάκι τους σε μία Θέση στο Δημόσιο ας Πούμε Χωρίς να Έχουνε και Ιδιαίτερα Οικονομικά Προβλήματα Μεγάλα απλά Έχουνε το Μέσο τις Επαφές γιατί να μην το Χρησιμοποιήσουνε? Τουλάχιστον ας Έχουνε Οικονομικά Προβλήματα Χρέη Μεγάλα που να έχουνε Φθάσει στο Αδιέξοδο όχι για να Ικανοποιήσουνε Απλά τις Δικές τοους Προσωπικές Φιλοδοξίες που Έχουνε Καταντήσει να Ονομάζονται Ματαιοπονίες Έτσι που Έχει γίνει και το Δημόσιο Ειδικά και όχι Μόνο Προσωπικά το Λέω δεν Αξίζει με την Τόση Ανασφάλεια Καλλίτερα να είσαι Δημιουργικός να Κάνεις Κάτι Μόνος σου να Κάνεις Απλές Δουλειές να είσαι Σίγουρος ότι Όσο Δουλεύεις και Παράγεις δεν θα Μείνεις από Δουλειά και Χρήματα. Βασικό να έχεις ένα Εισόδημα να μην Ξεκινήσεις από το Μηδέν είναι πιο Εύκολο Έτσι να Φτιάξεις και Κάτι Μόνος σου μετά ένα Μαγαζί αφού μάθεις μία Δουλειά Καλά Πρώτα να Πουλάς Κάτι. Τα Απλά Πράγματα Μένουνε είναι και πιο Ασφαλή! Αξίζει Πάντος το Κείμενο για Προβληματισμό. Προσωπικά η πιο Ωραία Παρέμβαση που Έχετε Βάλει μέχρι Στιγμής.

Κυριακή Καραμολέγκου, ( Πιο Φιλικά Κική)., 29 Μαίου 2011
Πονεμένη Ιστορία!!! Ως και εμένα, με έχουν παρακαλέσει Πολιτικοί να τους παρακαλέσω για κανένα ρουσφετάκι.Είναι μάλιστα ένας που μου στέλνει μήνυμα στη γιορτή μου και στα γενέθλιά μου το Πάσχα ,τα Χριστούγεννα.Που τα ξέρει αυτός τα γενέθλιά μου;Η μητέρα μου μπορεί να το ξεχάσει ,η γραμματέας του κυρίου όμως ποτέ .Όλο το νησί θυμάται,για την ακρίβεια .Θέλω να ξέρω ποιος πληρώνει τον λογαριασμό.Πριν απο τους συγγενείς και τους φίλους μου ,ο κος τάδε."Χρονια Πολλά,να ζήσετε".Ε δεν μας αφήνετε να ζήσουμε,κύριε μου !!!! Δηλαδή να σας ζητήσουμε Ρουσφέτι με το στανιό;;;!!!Πέρασα απο το πολιτικό του γραφείο απο περιέργεια.Μεγάλη πελατεία..... Δεν απάντησα λέει ευγενικά στο μηνυμά του.Καλέ μου κύριε ,δεν χρειάζομαι τις ψευτοευγένειες να δουλέψεις για το καλό της χώρας μου σε πληρώνω οχι να μου στέλνεις κάθε τρείς και λίγο Χρόνια πολλά!!!και να τάζεις στον κάθε ένα λάγους με πετραχείλια.Τώρα αν κόπτεσαι τόσο να βρείς δουλεία σε όλους τους κατοίκους της περιοχής,Στείλε μας μήνυμα βρέθηκε δουλειά,θα περιμένουμε όλοι στο ακουστικό μας.Αλλά δεν σε ενδιαφέρει αν υπάρχουν ή οχι θέσεις εργασίας τα ψηφαλάκια σου σε ενδιάφέρουν. Ο κλέψας του κλέψαντός και ο βολέψας του βολέψαντος!!!! Αλλά και εμείς που δεν είμαστε πολιτικοί πρώτα τους δικούς μας δεν φροντίζουμε να βολέψουμε,όσους μας συμπαθούν-αγαπούν,όσους μας υπηρέτουν -εξυπηρετούν;Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.Τι να λεμε τώρα... Χριστός Ανέστη,

Γιώτα Βούλγαρη, 28 Μαίου 2011
Είναι ένα Κείμενο που Όντως είναι Τραγικά Επίκαιρο στην Εποχή μας και ένα Θέμα από Πάντα Διαχρονικό. Τον Τελευταίο Καιρό με αυτά που Έγιναν στην Χώρα μας με τα Γεγονότα την Πολιτική μας Κατάντια που από Ανέκαθεν είχε Πρόβλημα αλλά Τώρα Φάνηκε η Σαπίλα και η Βρωμιά της πιο Έντονα είναι Όντως Ακρώς Επίκαιρο και Αξίζει να Προβληματιστούμε Όλοι μας Επιτέλους Όλους Λίγο Πολύ μας Αγγίζουνε τα Ίδια Προβλήματα. Ας Είμαστε Όσο Γίνεται Αισιόδοξοι Θα Αλλάξουνε τα Πράγματα Ευτυχώς Ξυπνήσαμε η Θέληση είναι Τώρα πιο Έντονη. Τις Τελευταίες Ημέρες Άρχισα Επιτέλους Πραγματικά να Ελπίζω ότι Επιτέλους θα Πάμε Μπροστά και Κυρίως σε Πολιτισμό γιατί Δυστυχώς Εμείς Ειδικά οι Νεοέλληνες σε Αυτό Δυστυχώς Πάσχουμε σε Μεγάλο Βαθμό σε Σύγκριση με Άλλες Χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης και γενικά της Ευρώπης.Άκρως Ενδιαφέρον το Κείμενο Αξίζει Όντως για Εποικοδομητικό Διάλογο. Ίσως Επανέλθω θα Ήθελα να πω και άλλα Αρκούν αυτά για Τώρα.Χαιρετώ σας Ευχαριστώ που μου Επιτρέπεται να Λέω την Γνώμη μου και Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά στις Θεοδοσίες που Εορτάζουν την Κυριακή 28 Μαίου.

Κυριακή Καραμολέγκου .( πιο Φιλικά Κική), 28 Μαίου 2011
Η Άποψή μαςBookmark and Share
Δείτε προηγούμενες παρεμβάσεις
Ελάτε να συζητήσουμε
Ονοματεπώνυμο *

Email *

Το μήνυμά σας *

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

Πρὸς τὴ χήρα ποὺ θλίβεται καὶ ἀνησυχεῖ

Κουράγιο. Μὴν φοβᾶσαι. Πὲς στὸν ἑαυτό σου: «ὁ ἄνδρας μου ἀνῆκε πρῶτα στὸν Θεὸ καὶ ἔπειτα σ' ἐμένα καὶ τὰ παιδιά μου, πρῶτα εἶναι τοῦ Θεοῦ καὶ ἔπειτα δικός μου. Ἐὰν ὁ ἔμπειρος κηπουρὸς τραβήξει μία δέσμη ἀπὸ τὰ ἄνθη, νὰ ξέρεις, ὅτι χρειαζόταν νὰ πράξει ἔτσι. Ἐκεῖνος ξέρει τοὺς λόγους γιὰ τοὺς ὁποίους τὸ ἔκανε. Καὶ ἕνας ἀπὸ τοὺς λόγους εἶναι καὶ αὐτός: γιὰ νὰ ἐξελίσσονται τὰ γύρω ἄνθη. Κι ἐσὺ μὲ τὰ παιδιά σου ἀπὸ τώρα θὰ ἐξελίσσεσαι πνευματικὰ καλύτερα.